avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Am un frate de 57 ani, fără serviciu, ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Am un frate de 57 ani, fără serviciu, neasigurat și ...

Buna ziua! Am un frate de 57 ani,fără servici,neasigurat și va întreb daca pot sa-l trec coasigurat pe asigurarea mea (pensionar)pt a beneficia de ajutor medical.Daca da,cum? daca nu ce ar trebui sa facă.Mulțumesc!Craciun fericit!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:54, 25 Decembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se poate lua fratele ca si coasigurat .. trebuie sa se asigure singur.
Poate fi coasiguratul sotiei sau copiilor.
Ultima modificare: Duminică, 25 Decembrie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitatea de coasigurat ildis ildis sunt casatorit de un an si sotia mea este casnica iar eu lucrez cu contract de munca.cum poate beneficia sotia mea de servicii medicale gratuite? (vezi toată discuția)
Asigurare in sistemul public de sanatate camellia_camy camellia_camy As dori sa va rog daca se poate sa-mi raspunde-ti la urmatoarea intrebare: In cazul in care sotia este incadrata cu carte de munca si plateste asigurarile la ... (vezi toată discuția)
Poate un pensionar sa ia in intretinere (coasigurat) unul din copii (major) ? Stinga Nicole Stinga Nicole Buna ziua. Am un frate de 57 ani ,e singur , fara vreun venit (a lucrat 28 ani,dar in prezent nu-si gaseste de lucru)și locuiește cu parintii mei. Poate ... (vezi toată discuția)