avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Ce cod CAEN imi trebuie?
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Ce cod CAEN imi trebuie?

Buna seara,
As dori sa adaug la obiectul de activitate constructia(executia) de sobe de teracota si seminee la client.M-ar interesa care este codul caen necesar si pasii care trebuiesc urmati.Va multumesc anticipat pentru sprijinul acordat.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 18:48, 24 Ianuarie 2010
Puteti merge pe cod CAEN 4120 Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale.
:belay:juridic dana a scris:

Puteti merge pe cod CAEN 4120 Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale.

:belay:NUUUUUUUUUUUU! Ati citit notele explicative CAEN REV.2 inainte sa va dati cu parerea?:oops:
Codul corect este 4399 - Alte lucrari speciale in constructii n.c.a.
PAS22 a scris:

[...]
Codul corect este 4399 - Alte lucrari speciale in constructii n.c.a.

Da, mai indicat este acest cod.
4399 - Alte lucrari speciale in constructii n.c.a. (neclasificate in alta parte)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen constructii alinabudescu alinabudescu va rog sa ma ajutati intr-o problema as dori sa stiu si eu care codurile caen intra in ramura de constructii va multumesc!#-o#-o#-o#-o#-o#-o (vezi toată discuția)
Cod caen mariamaria1 mariamaria1 care este codul caen pentru inslatii solare si eoliene.?la ce cod se incadreaza? iar pentru constructii civile si industriale la care cod se incadreaza? (vezi toată discuția)
Cod caen servicii in constructii niivan niivan Buna ziua, Am o nelumarire legata de alegerea codului CAEN pentru lucrari de renovare spatii comerciale si locuinte (apt, vile, case, etc..). Lucrarile ... (vezi toată discuția)