avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot accesa dosarul electronic pentru a vedea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot accesa dosarul electronic pentru a vedea online tot continutul ...

Cum pot accesa dosarul electronic pentru a vedea online tot continutul unei hotarari a Curtii de Apel Bucuresti intr-un proces in care sunt partea apelanta si m-am reprezentat personal?
Cel mai recent răspuns: Boianu , utilizator 03:49, 28 Decembrie 2022
Accesați curteapelbucuresti.ro
Căutați dosar electronic
Și urmați pașii de acolo
Cererea completată împreună cu o copie după actul de identitate vor fi scanate și trimise de pe e-mail dvs. la adresa de e-mail a instituției la care aveți dosarul pe rol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună, dacă depun o declarație online la un proces civil este ... Ibag1984 Ibag1984 Bună, dacă depun o declarație online la un proces civil este luată în considerare de judecător. (vezi toată discuția)
Comunicare decizie concediere disciplinara via e-mail. corect sau gresit? codul muncii spune altceva... dexro dexro Am fost concediat disciplinar cu art. 61 lit. a) din Codul Muncii - abateri repetate. Decizia nu mi-a fost adusa la cunostinta prin cele doua metode prevazute ... (vezi toată discuția)
Acces eletronic la dosare judecatoresti steluta2002 steluta2002 Buna ziua , Tatal meu locuieste in Bucuresti si ar dori sa aiba acces online la dosarele lui care s-au judecat in Botosani in perioada 2010-2023 . Am ... (vezi toată discuția)