avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara poate cineva să-mi spună de ce se ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara poate cineva să-mi spună de ce se percepe un impozit ...

Bună seara poate cineva să-mi spună de ce se percepe un impozit anual asa mare de 3000de lei la un teren de 450 m în localitatea Agigea și la un teren de 350m se plătește 300 de lei anual .Unde mă pot adresa în afară de primăria Agigea!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:15, 28 Decembrie 2022
Va puteti adresa prefecturii de judet.
Puteți cere explicații.in scris pt a afla modul de stabilire a impozitului datorat cât este valoarea de impunere etc..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 221 venit din exploatarea terenurilor agricole si animale marcelctin marcelctin Buna seara. Ieri am primit de la administratie adresa sa ma prezint la anaf, astazi m-am prezentat si m-au intrebat de ce nu am depus anul trecut declaratia ... (vezi toată discuția)
Problema cu plata impozitului - primaria nu inregistreaza date onecloseby onecloseby Buna ziua, Am si eu o problema cu plata impozitului. Am cumparat in primavara un teren si acum cand ma duc la primarie si vreau ca un cetatean de buna ... (vezi toată discuția)
Teren nedeclarat, impozite neplatite de mult timp - consecinte iubita_21 iubita_21 buna ziua , am cumparat o suprafata de teren acum 8 ani , avem actele de vanzare cumparare facute , totul este ok , dar a trebuit sa plecam din tara si nu ... (vezi toată discuția)