avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Te poti inscrie la examenul pentru dobandira calitatii ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Te poti inscrie la examenul pentru dobandira calitatii de notar ...

Te poti inscrie la examenul pentru dobandirea calitatii de notar stagiar daca exista o decizie judecatoreasca definitiva prin care s-a dispus amanarea aplicarii pedepsei pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de droguri de risc şi de mare risc pentru consum propriu, fără drept, prevăzută de art. 4 alin. 1 şi 2 din Legea nr. 143/2000, obiect al cauzei penale nr. 31/D/P/2021?
Ultima modificare: Miercuri, 28 Decembrie 2022
georgeandreib, utilizator
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 12:50, 29 Decembrie 2022
Exista o decizie de condamnare chiar si cu amanarea pedepsei. Una din conditiile de participare la concursul ptr notar este aceea de a nu avea antecedente penale ( adik condamnari) rezultate ca urmare a săvârşirii unei infracţiuni de serviciu sau în legătură cu serviciul ori a săvârşirii cu intenţie a unei alte infracţiuni. Totodata este necesare buna reputatie. Chiar daca nu este trecuta in cazier, exista un impediment prin a declara acea condamnare.
Ultima modificare: Joi, 29 Decembrie 2022
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consum de marijuana abcdefg098 abcdefg098 Am fost prins cu aproximativ 0.2 grame iarba la inceputul lunii iulie. Am fost dus la sectie, unde am cooperat in totalitate. Inca nu am fost sunat de procuror ... (vezi toată discuția)
Am fost prins dând unui amic 0.7 g de marijuana, și am fost încadrat ca traficant și consumator. ce se poate întâmpla de acum înainte? :(((( :(((( Buna ziua,am fost prins in fapt dând unui amic 0,7g de marijuana.Ne-au dus la secție și duși pe rând la declarație. Amicul meu a spus ca de la mine,iar ... (vezi toată discuția)
Amânarea aplicării pedepsei craciunr05 craciunr05 Buna ziua, ma interesează când se dispune amânarea aplicării pedepsei. Am condus sub influența alcoolului și as vrea sa știu dacă am vreo șansa (0,91 ... (vezi toată discuția)