Te poti inscrie la examenul pentru dobandirea calitatii de notar stagiar daca exista o decizie judecatoreasca definitiva prin care s-a dispus amanarea aplicarii pedepsei pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de droguri de risc şi de mare risc pentru consum propriu, fără drept, prevăzută de art. 4 alin. 1 şi 2 din Legea nr. 143/2000, obiect al cauzei penale nr. 31/D/P/2021?
Exista o decizie de condamnare chiar si cu amanarea pedepsei. Una din conditiile de participare la concursul ptr notar este aceea de a nu avea antecedente penale ( adik condamnari) rezultate ca urmare a săvârşirii unei infracţiuni de serviciu sau în legătură cu serviciul ori a săvârşirii cu intenţie a unei alte infracţiuni. Totodata este necesare buna reputatie. Chiar daca nu este trecuta in cazier, exista un impediment prin a declara acea condamnare.
Consum de marijuana
abcdefg098
Am fost prins cu aproximativ 0.2 grame iarba la inceputul lunii iulie. Am fost dus la sectie, unde am cooperat in totalitate. Inca nu am fost sunat de procuror ... (vezi toată discuția)