avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara Legat de obligativitatea instalarii ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara Legat de obligativitatea instalarii repartitoarelor ...

Buna seara
Legat de obligativitatea instalarii repartitoarelor de caldura pana la 31.12.2022,este cineva care sa imi spuna cum ar trebui sa procedeze un presedinte de asociatie fata de locatari pentru ai anunta lucrul acesta?Presedintele nostru a informat comitetul,a afisat la avizier oferta unei societati apoi a afisat la avizier data si ora cand va veni cei de la firma cu repartitoarele pentru montaj.Eu cred ca trebuia sa faca sedinta si sa faca un tabel cu cei care sunt sau nu de acord cu instalarea repartitoarelor.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:43, 29 Decembrie 2022
Deocamdata nu mai exista aceasta obligativitate.
[ link extern ] .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adunare generala extraordinara i_andreea2005 i_andreea2005 Buna ziua. Am cateva nelamuriri legate de adunarea generala extraordinara asociatiei de locatari si as dori sa ma ajutati : Astazi a avut loc Adunarea ... (vezi toată discuția)
Bună seara la noi în bloc e o situație dificila. suntem asociație ... Ianit Ianit Bună seara La noi în bloc e o situație dificila. Suntem asociație de proprietari, eu ca proprietar al unui apartament am sesizat câteva nereguli vizavi ... (vezi toată discuția)