avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, am o intrebare... Pt un credit ipotecar la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, am o intrebare... Pt un credit ipotecar la banca ...

Bună-ziua, am o intrebare... Pt un credit ipotecar la banca îmi solicita extras cf pe imobil și extras cf pe teren. Imobilul fiind un apartament la et 4,care este diferența între aceste 2 cf-uri? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 15:46, 29 Decembrie 2022
Diferența e ca veți deveni proprietarul apartamentului, iar în privința terenului veți dobândi doar o cota parte din dreptul de proprietate sau din dreptul de folosinta, împreună cu ceilalți proprietari de apartamente din bloc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date extras cf teren de sub bloc dan_b11 dan_b11 Buna ziua, am si eu o intrebare referitoare la un extras CF pentru un apartament pe care vreau sa-l cumpar prin credit ipotecar(Nu este prima casa). am depus ... (vezi toată discuția)
Schimbare parcare inainte de semnare contract final prima casa TataVostru TataVostru Buna ziua, sunt in curs de achizite a unui apartament nou care are si o parcare cu nr.3 Am parcurs toate etapele, banca a aprobat creditul, Fondul de ... (vezi toată discuția)
Cf-teren de sub bloc rezso rezso Doresc sa cumpar un apartament (nr 20) construit in anii 70. In CF referitor la apartament , in apar proprietarii si modul de dobandire. In CF referitor la ... (vezi toată discuția)