avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 1. Din bacsisul strins se retine de angajator 10%. In ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

1. Din bacsisul strins se retine de angajator 10%. In ce declaratie ...

1. Din bacsisul strins se retine de angajator 10%. In ce declaratie il declara angajatorul ca apoi sa-l plateasca ? Sau poate il adauga pur si simplu la impozitul pe care-l plateste (pe venit sau profit)?
2. Am sanctionat o salariata dupa efectuarea cerecetarii disciplinare conf, art 251 (1). A continuat sa nu vinal servici. Pt a-i desface CIM-ul , mai trebuie o noua ceretare sau nu ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:51, 30 Decembrie 2022
Da, trebuie o noua cercetare disciplinara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie incetare cim conf. art. 61 lit. a cioc natalia cioc natalia Buna seara, Va rog frumos sa-mi spuneti care sunt pasii legali pe catre trebuie sa-i urmeze angajatorul in cazul desfacerii cim conf. art. 61 lit. a, si un ... (vezi toată discuția)
Informare alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna seara, In cazul unui salariat care a fost convocat pentru faptul ca a lipsit nemotivat de la serviciu din data de...pana in prezent, mai e nevoie sa se ... (vezi toată discuția)
Absente comancorinaadelina comancorinaadelina Buna seara , Am un salariat cu CIM pe perioada de 3 luni; (contractul inceteaza de drept in februarie 2016) de 2 zile absenteaza nemotivat, noi nereusind sa ... (vezi toată discuția)