avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Seara frumoasa tuturor, Ma intereseaza care este ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Seara frumoasa tuturor, Ma intereseaza care este circuitul legal ...

Seara frumoasa tuturor,
Ma intereseaza care este circuitul legal al documentelor unui proces civil. Concret, dupa depunerea si inregistrarea la Grefa Instantei (Registratura), care sunt pasii pana cand acest document ajunge sa fie inclus in dosarul cauzei. Cu multumiri, Paul.
Buna seara,

Documentele se depun la registratura si de la registratura sunt depuse la dosarul fizic.

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! va rog sa-mi comunicati cum se procedeaza in cazul ... Zenit Eliya Zenit Eliya BUNA SEARA! VA ROG SA-MI COMUNICATI CUM SE PROCEDEAZA IN CAZUL CAND DUPA O VERIFICARE A DOSARULUI CIVIL ELECTRONIC,DOSAR AFLAT FIZIC IN ETAPA PROCEDURII ... (vezi toată discuția)
Cerere amanare proces civil georgeeugen georgeeugen O cerere de amanare intr-un proces civil poate fi transmisa prin email? In cazul in care este posibil, care este cadrul legal? (vezi toată discuția)
Cum se poate completa un dosar ? noiklosa noiklosa Buna ziua, Am de depus niste acte la un dosar al unui prieten pe care il reprezint in instanta, el fiind plecat definitiv din Romania. Problema este ca ... (vezi toată discuția)