avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Un director economic are voie sa fie cercetator ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Un director economic are voie sa fie cercetator stiintific in ...

Un director economic are voie sa fie cercetator stiintific in cadrul aceleiasi institutii si sa fie si responsabil pe proiect de cercetare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:24, 30 Decembrie 2022
Mai întâi că poziția de cercetător este caracteristică unei profesii și nu unui institut. Dacă e un institut cu profil economic, e posibil. Și, desigur, dacă statutul de cercetător este în acest domeniu.
Poate fi in situatiea in care nu exista incomnpatibilitate..verificati la nivel de institutie situatiile de incompatibilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict de interese? florypop florypop In prezent sunt cercetator intr-un institut de cercetare si as dori ca impreuna cu colegii mei sa infiintam un ONG sau spin-off cu domeniu principal de ... (vezi toată discuția)
Profesia de politist este compatibila cu profesia de mediator? cucu_bau cucu_bau Buna ziua, deci ce parere aveti, exista incompatibilitate intre profesia de politist si cea de mediator? (vezi toată discuția)
Cumul functie consilier juridic- administrator igna_florin igna_florin Stie cineva daca ca consilier juridic poti deveni siu administrator in cadrul aceleasi firme? va rog sa ma ajutati! mi-au propus finctia de administrator la ... (vezi toată discuția)