avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara, Am facut un credit ipotecat in timpul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara, Am facut un credit ipotecat in timpul casniciei cu ...

Buna seara,
Am facut un credit ipotecat in timpul casniciei cu fostul sot , la care sunt coplatitor inca .
Tot in timpul casniciei fostul sot a înființat o firma pe numele lui care a ipotecat-o ulterior unde am fost inclusă ca parte contractuala la imprumut .
Am divortat .
Fostul sot nu isi onorează plățile iar eu sunt sunată de catre banci si oricand mi se poate pune oprire pe venit.
Firma este a lui , in apartament locuiește doar el.
Eu mutandu-ma dupa divort in apartamentul meu impreuna cu fiul nostru.
Cum pot sa ies din contractele bancare unde figurez ca si coplatitor ?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 11:36, 2 Ianuarie 2023
Nu puteti decat daca se aduce un alt coplatitor sau un bun de ipotecat suplimentar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu banca marcelutza marcelutza Buna ziua,as avea o intrebare: cum poate iesi un coplatitor dintr-un contract de imprumut cu Prima Casa?Prin divort ,coplatitotul nu mai locuieste in casa.Ce ... (vezi toată discuția)
Datoria coplatitor in caz de divort si deces al titularului marlen33 marlen33 buna ziua,va rog sa-mi spuneti ce se intampla cu un imprumut cu ipoteca luat impreuna in timpul casatoriei,eu fiind coplatitor,in caz de deces al ... (vezi toată discuția)
Partaj apartament dobandit prin credit cu ipoteca pe alt bun individual oanacimb oanacimb Buna ziua, Incerc sa identific care ar fi cea mai buna solutie pentru a iesi din urmatoarea situatie. La trei luni dupa casatorie am cumparat un apartament, ... (vezi toată discuția)