avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara La multi ani,va rog lamuriti-ma si pe mine ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara La multi ani,va rog lamuriti-ma si pe mine cu o sigura ...

Buna seara La multi ani,va rog lamuritima si pe mine cu o sigura intrebare familia mea a fost deportata In baragan dintre care si fratele care a decedat la o varsta frageta din cauza mizere eu primesc o indemnizatie de 86 de lei de pe urma familiei si am inteles ca sau marit indeminizatiile cu 1.125 lei va rog respectos sa imi spuneti da ca si eu beneficiez de aceasta indemnizatie? va multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Buna ziua sunt fiu de deportati si stramutati in perioada anilor ... paris50paris paris50paris Buna ziua sunt fiu de stramutati si deportati in prioada anilor 1952-1953 familia mea a fost tramutata cu domiciliu obligatoriu dintre care si fratele care a ... (vezi toată discuția)
Buna seara va rog un raspuns familia mea a fost stramutata dintrecare ... paris50paris paris50paris Buna seara va rog un raspuns familia mea a fost stramutata dintrecare si fratele la o varsta frageta dupa dua luni de zile in tinpul stramutarii fratele a ... (vezi toată discuția)
Deportati paris50paris paris50paris Bune seara va rog un sfat am Inteles ca sa aprobat o lege ptr.fosti detinuti politici deportati si ptr. copii acestora va rog da ca se poate sa Imi dati un ... (vezi toată discuția)