avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Depunere declaratie unica
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Depunere declaratie unica

buna ziua
daca am o locuinta cumparata pe numele meu dar in cvc scrie ca sunt casatorit si as vrea sa o inchiriez trebuie sa depuna si sotia declarataia unica
multumesc
Ultima modificare: Marți, 3 Ianuarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: floringogu381 , utilizator 12:34, 3 Ianuarie 2023
Cine realizeaza venitul ( incaseaza chiria) trebuie sa il declare.
Ultima modificare: Luni, 2 Ianuarie 2023
moxi, utilizator
Fiecare din cei doi coproprietari în cota de câte 50%, va depune declaratia unica pentru cate jumătate din venitul anual din închirierea respectiva.
Eu am depus declaratie pe numele meu cu toată suma
Nu este corect?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lmpartire chirie imobil aflat in coproprietate Universul_tau Universul_tau Buna ziua, Am urmatoarea speta. Doua persoane (soti) detin in coproprietate un imobil pe care l-au inchiriat. Suma aferenta inchirierii este virata ... (vezi toată discuția)
Venituri din chirii p.f. + venituri din cmi chirfeli chirfeli P.F.A detinatoare de Cabinet medical din 2014 in 26.02.2020 da spre inchiriere ca persoana fizica un apartamet cu contract. In 27.07.2020 intocmeste un act ... (vezi toată discuția)
Contract chirie 2 proprietari GabrielaC81 GabrielaC81 Buna seara, Detin impreuna cu fratele meu un apartament (mostenire) in cota 1/2 fiecare. Doresc sa inchiriez acest apartament prin contract inregistrat la ... (vezi toată discuția)