avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara și \"La multi ani!\" . Va rog frumos, îmi ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara și "La multi ani!" . Va rog frumos, îmi puteți ...

Buna seara și "La multi ani!" . Va rog frumos, îmi puteți spune daca pot beneficia de concediu medical daca sunt angajata la ultimul loc de muncă din data de 09.12. 2022? Am mai lucrat 3 luni și jumătate înainte, dar între ultimul loc de muncă și cel actual a fost o pauza de 2 luni.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Th.elle Th.elle Buna ziua! Am nevoie de niste detalii mai concrete in legatura cu indemnziatia pentru cresterea copilului. Am lucrat pana la 1 septembrie 2018 fara pauze din ... (vezi toată discuția)
Concediul de creștere a copilului Mimi11 Mimi11 Bună ziua! De curând mi am schimbat locul de munca..si am contractul de muncă pe perioadă determinată....Ulterior am ramas însărcinată..Mai pot ... (vezi toată discuția)
Modificare contract de munca la femei gravide ionela_adriana02 ionela_adriana02 Buna ziua, Ma puteti ajuta, va rog, cu o informatie? In ce conditii poate fi modificat programul de lucru si salariul la jumatate pentru o femeie gravida care ... (vezi toată discuția)