avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... tatal meu a fost veteran de razboi decorat cu medalia ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

tatal meu a fost veteran de razboi decorat cu medalia Barbatie ...

tatal meu a fost veteran de razboi decorat cu medalia Barbatie si credinta si invalid de razboi decorat cu insigna invalizilor din razboiul pentru intregirea neamului. Eu beneficiez de drepturi ca urmas al sau?
Cel mai recent răspuns: Roryana2020 , utilizator 08:34, 4 Ianuarie 2023
Gasiti informatiile dorite in link-ul atasat
[ link extern ]
Da multumesc frumos dar nu este cazul la copii veteranilor de razboi ci numai sotiile acestora

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile veteranilor de razboi si a urmasilor acestora tandarica tandarica Buna seara! Am nevoie de o informatie. Bunicul a fost veteran de razboi, a decedat in anul 1997. Nu a solicitat la primarie sa i se dea cei 500mp conform ... (vezi toată discuția)
Vaduva veteran de razboi ContSters201986 ContSters201986 Bunica mea este sotie de veteran de razboi.Exista o lege din 2004 conform caruia veteranii de razboi trebuie sa primeasca 30000 de lei lunar.Bunica mea a afat ... (vezi toată discuția)
Exista facilitati pentru urmas de veteran de razboi? BirtaOvidiu BirtaOvidiu Buna ziua ! Am si eu o intrebare , poate puteti d-voastra sa imi raspundeti mai clar ....Tatal bunicii mele a murit in al II-lea razboi mondial , pe front ! ca ... (vezi toată discuția)