in 2008 prin august am facut 2 abonamente telefonice,unul la vodafon si unul la rom telecom
cel de la vodafon in loc de 7 euro imi venea nota de plata de 156 de lei prima luna si tot mai mare pina in decembrie cite 200si ceva
am luat legatura telefonica cu ei dar mi s-a spus ca e vorbit de pe telefon,cum nu stiuy ca eu cu 4 euro pe oranje imi ramin minute... pe cind la ei,nu ajung
nemai avind nici un venit neplatind mi-a venit o factura de 2000 de lei cu plata facturi pt convorbiri,penalizare 1000de lei si reziliere 645.
acum sunt dat la o societate de recuperare (factoring)si-mi trimit scrisori ca ma da in judecata,adaugindumi-se si cheltuielele de avocat,expertiza,si altele.
cu rom telecom dupa un an pun siantene satelit(dolce)pe 17 decembrie 2008 dar nu mergea cind vremea era rea sau ningea,am cerut pe 8 ianuare rezilierea pt antena mi s-a comunicat ca trebuie sa platesc toate lunile ramase cu 4 euro dar nu a facut-o.
din februari nemai platind factura mi-a oprit tot pachetu (de telefon,net si cablu tv),in aprilie venind nota de plata de 1976 de lei reziliere,dobinzi si facturi pt convorbiri
nu am de unde plati,nu am nici-un venit,daca imi oprea numai dolce achitam incet pina in decembrie 2009 contractu dar asa cum au proce dat ei nu pot
si aici ma-u dat la debitori/
rugamintea mea e cum ma puteti ajuta sa ies din aceasta incurcatura.
ce sfaturi imi puteti da
au dreptu la executare silita?
va multumesc
Functie de cklauzele contractuale, puteti, eventual, sa formulati o plangere la Protectia Consumatorului.
Dar, adevarul e ca va trebui sa platiti, chiar si prin executare silita asupra bunurilor dvs.
Bineinteles ca in situatia in care nu veti plati veti fi executat silit. Fiind, in principiu, un creditor chirografar, si neavind, dupa cum afirmati, nici venituri, veti raspunde cu intreg patrimoniul. Deci veti avea "dreptul la executare silita", asupra oricarui bun urmaribil.
In principiu daca nu aveti bunuri si venituri nu au ce sa va execute silit.
Daca se va ajunge totusi la executare costurile pe care va trebui sa le platiti vor fi sigur mai mari, pentru ca se vor adauga si alte costuri- respectiv cele de executare, onorarii, taxe de timbru. s.a.m.d. Ideal ar fi, incet dar sigur, sa platiti.
Rds tel
lucasss
Buna ziua tuturor.
Pina cind am sa pot suna miine la OPC ( momentan 23.40) am o rugaminte.
Astazi am primit factura de la rds pe luna martie(asa factureaza ... (vezi toată discuția)