avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sunt obligat sa trec la impozit pe profit?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sunt obligat sa trec la impozit pe profit?

Am un SRL și sint asociat unic fără angajați și nici eu nu am contract de munca. Cifra de afaceri nu depășește 50 000 ron. Sint plătitor de impozit pe venit. Sint obligată să trec la impozit pe profit de la 01 01 2023?
Ultima modificare: Marți, 3 Ianuarie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Impozit profit /impozit venit mine58 mine58 Buna ziua , Un SRL comert cu amanuntul platitor de impozit pofit , cu o cifra de afaceri pe 2015 peste 65 000 euro dar sub 100 000 euro , cum va plati in ... (vezi toată discuția)
Impozit pe profit sau pe venit? tinaval11 tinaval11 Buna ziua !Va rog sa ma ajutati sa inteleg daca am facut o gogoasa mare sau nu .Am infiintat un SRL , am optat pentru impozit pe profit ....iar acum contabila ... (vezi toată discuția)
Schimbarea termenului de plata al tva si impozituluimpe profit nedea cristian nedea cristian Buna ziua, Sunt asociat unic al unui SRL. Exista posibilitatea de a trece de la plata obligatiilor catre stat (TVA si impozit pe profit) de la trimestrial ... (vezi toată discuția)