avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua.Daca mă puteți ajuta cu sfaturi,sunt ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua.Daca mă puteți ajuta cu sfaturi,sunt într-o situație ...

Bună ziua.Daca mă puteți ajuta cu sfaturi,sunt într-o situație destul de nasoală și anume: am un credit de nevoi personale in euro pe care l-am scos în anul 2008 de la o bancă (RBS)
am plătit rata lunară câteva luni de zile
Firma unde eram angajat a intrat în insolvență, rămânând fără loc de muncă.Am anunțat bancă atunci cu situația și cerând o amânare de 3 luni
dar mi-a fost comunicat că nu se poate,De atunci nu am plătit nimic,și nu am primit vreo instintare .
Acum la început de an 2023 am primit un plic de la o anumită firmă de recuperari cu sumă datorată cu sediul București,deci întrebare mea este dacă după atâta timp e normal să mă existe această datorie , totuși sunt aproximativ 15 ani de zilele! Dacă mă puteți îndruma ce sa fac . Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:56, 3 Ianuarie 2023
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu ii luati in seama, nu mai puteti fi obligat sa mai platiti dupa atata timp.
Nu se impune acum sa faceti ceva, doar daca va treziti executat silit, trebuie sa contestati executarea in termen de 15 zile.
Ultima modificare: Marți, 3 Ianuarie 2023
gi-jane2, moderator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă o sa încerce o executare silita prin poprire sau urmărirea sltor bunuri după ce primiți o adresa de la executorul judecatoresc mergeți urgent la avocat pt o contestație la executare cu șanse mari de admitere.Momentan nu-,i băgați în seama,nu semnați esalonari,înțelegeri, nu achitați nimic..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie banca ACIM ACIM Am un contract cu RBS din 2008 iar ultima plata am facut o acum 5 ani. Banca a fost cumparata de unicredit tiriac si abia acum am primit niste foi acasa pt ... (vezi toată discuția)
Firme de recuperari katadaniku katadaniku Buna seara va deranjez si eu cu o intrebare . Acum cateva zile am fost contactat de o firma de recuperari in legatura cu un credit din anul 2005 si mi sa zis ... (vezi toată discuția)
Posibil executare silita firma recuperare Silviu1987 Silviu1987 Buna ziua, am luat un credit de nevoi personale in 2007 de la Banca RBS pe care am putut sa-l platesc o perioada apoi am ramas fara job din cauza crizei din ... (vezi toată discuția)