avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorie banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie banca

Am un contract cu RBS din 2008 iar ultima plata am facut o acum 5 ani. Banca a fost cumparata de unicredit tiriac si abia acum am primit niste foi acasa pt incheiere amiabila.
Mai este valabila datoria dupa atata timp? suma nu este foarte mare.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 15:32, 30 Ianuarie 2020
Daca nu ati mai platit nimic si nici nu ati fost executat silit, dreptul de recuperare pare prescris. Dar cel mai bine sa mergeti cu un avocat, sa studieze documentele si sa vada daca a intervenit sau nu prescriptia. Daca veti fi executat silit, in termen de 15 zile puteti sa depuneti contestatie la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate prescrie datoria mea? andreeapiringer andreeapiringer Bună ziua! Am o datorie la o banca de 6000E. Creditul a fost făcut în 2008, Din 2009 nu am mai plătit absolut nimic. Azi am primit prin posta o executare ... (vezi toată discuția)
Posibil executare silita firma recuperare Silviu1987 Silviu1987 Buna ziua, am luat un credit de nevoi personale in 2007 de la Banca RBS pe care am putut sa-l platesc o perioada apoi am ramas fara job din cauza crizei din ... (vezi toată discuția)
Abuzuri bancare autogeneral autogeneral buna ziua. As dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva. Am incheiat un contract de creditare cu actuala RBS, in care, printre altele, am ales varianta de plata ... (vezi toată discuția)