avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Masina închiriată, reținută in Croația de către ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Masina închiriată, reținută in Croația de către politie pentru ca cel care a inchiriat-o a transportat ceva illegal. De mai bine de 2 luni nu știm cum sa procedam cu masina pe care am inchiriat-o și care face parte acum dintr-o ancheta a politiei din Croa

Masina închiriată, reținută in Croația de către politie
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:31, 4 Ianuarie 2023
Ne informați sau aveți o întrebare?Daca aveți o întrebare răspuns primiți de la un av din zona respectiva sau dacă va raspunde cineva de la Consulat/Ambasada României.
Bună ziua. Intrebam și avem nevoie de sfături cum este mai bine sa procedam. Avem nevoie de un avocat, insa nu știm dacă ne ajută cineva de aici sau putem apelam la cineva din Croația. Cei de la ambasada ne-au spus sa luam legatura cu un avocat, insa nimic detaliat

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Ne informați sau aveți o întrebare?Daca aveți o întrebare răspuns primiți de la un av din zona respectiva sau dacă va raspunde cineva de la Consulat/Ambasada României.

Un avocat care profesează în România nu cunoaște legislația altor state.Cautati pe google poate găsiți av roman care
locuieste sau profesează acolo ,în caz contrar va trebui sa apelați la un av lcroat.
Mulțumesc din suflet pentru răspuns. Spor in toate si un An Nou cu împliniri și realizari!

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Un avocat care profesează în România nu cunoaște legislația altor state.Cautati pe google poate găsiți av roman care
locuieste sau profesează acolo ,în caz contrar va trebui sa apelați la un av lcroat.

Aveti varianta sa apelati la firma de asigurari care detine departament juridic si poate colabora cu partenerul din tara unde este retinut vehiculul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am o întrebare locuim în belgia și avem închiriat ... Majdy Majdy Bună ziua, am o întrebare locuim în Belgia și avem închiriat un apartament nu avem contract dar acum proprietara vrea sa ne luam ce avem acolo în ... (vezi toată discuția)
Baroul avocatilor nu raspunde Cosdoro Cosdoro Am o situatie mai speciala si nu stiu din care capat sa o iau. Republica Cipru. Am avut un caz civil acolo (in calitate de reclamant), am angajat un ... (vezi toată discuția)
Ajutor urgent va rog! pasaport expirat in strainatate Baphomedd Baphomedd Sunt in Turcia şi mi-a expirat pasaportul ,vreau sa stiu daca vor fi probleme la plecarea in Romania,pentru ca am de gand sa plec cu el expirat. Macar sa stiu ... (vezi toată discuția)