avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Am cautat informații, însă aș avea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Am cautat informații, însă aș avea nevoie și ...

Bună ziua!
Am cautat informații, însă aș avea nevoie și de alte păreri.
Menționez că soția e însărcinată, e la început de sarcină și lucrează de 3 luni la un job. Când va naște va avea cele 12 luni de cotizație. Mai are un job part time, dar care e abia l-a început.
Întrebarea mea este următoarea: având în vedere că lucrează la jobul full time în mediu toxic, iar la jobul part time lucrează de acasă, își poate lua concediu de risc doar pentru jobul full time? Sau este obligatoriu la ambele?
Și, studiind o facultate la zi, luând bursă se va lua in considerare la calculul pentru concediu crestere copil?
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua. sunt însărcinată in 11 săptămâni și am doua ... Alex2021 Alex2021 Buna ziua. Sunt însărcinată in 11 săptămâni și am doua locuri de munca, unul cu contract de 4 ore si celalalt cu contract de 8 ore. Cei de la medicina ... (vezi toată discuția)
Pot intra in concediu de risc maternal la ambi angajatori daca am rapoarte diferite? Amonim Amonim Buna ziua, am doua joburi unul full time altul part-time, cel de part-time e mai bine platit, chiar daca e job secundar, sunt insarcinata si la cel full Time ... (vezi toată discuția)
Buna . am muncit incontinuu,am schimbat angajatorul in 6.03.2023 ... anonim20192019 anonim20192019 Buna . Am muncit incontinuu,am schimbat angajatorul in 6.03.2023 la program de 8 ore. În același timp am avut un job part-time de 4 ore,timp de 2 ani. Am ... (vezi toată discuția)