avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale A fost modificata adresa ce reprezinta sediului social.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

A fost modificata adresa ce reprezinta sediului social.

Bună ziua! Recent a fost modificata adresa imobilului ce reprezinta sediul social al companiei la care lucrez, atribuindu-se un nou numar si, de asemenea, o noua denumire strazii pe care este situat. In acest sens, ce documente sunt necesare in vederea obtinerii unui certificat de nomenclatura stradala de la primarie?
Ultima modificare: Miercuri, 4 Ianuarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:35, 8 Ianuarie 2023
nu vi s-a atribuit automat? de regula primariile comunica implicit detinatorilor imobilelor existente noile numere. proprietarul imobilului va face o cerere simpla si va atasa titlul de proprietate in copie. e posibil ca sa i se ceara sa prezinte originalul, pentru confruntare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nomenclatura stradala buna seara! am aflat recent ca s-a modificat ... Mz11 Mz11 NOMENCLATURA STRADALA Buna seara! Am aflat recent ca s-a modificat numele strazii unde locuiesc. Eu la domiciliu am si sediul firmei. As vrea sa evit toate ... (vezi toată discuția)
Sediu social modificare strada si nr danapremix danapremix Ce acte trebuiesc daca domniile lor au hotarat sa modifice denumirea strazii si nr unde exista sediul social? (vezi toată discuția)
Numar administrativ pneuros pneuros Stiti cumva ce lege reglementeaza alocarea numerelor administrative? Sau un termen pentru eliberarea lor? (vezi toată discuția)