avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Plafoane contributii pfa 2023?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Plafoane contributii pfa 2023?

Plafoane contributii pfa 2023?

Ultima modificare: Miercuri, 4 Ianuarie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:22, 4 Ianuarie 2023
Pentru contribuția la sanatate 6 și 12 salarii minime iar pentru contribuția la pensie 12 salarii minime.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass la venituri din chirii giurgiu lacramioara giurgiu lacramioara Buna ziua! Am pensie de boala in valoare de 1575 si am si venituri din chirii in valoare de 2100 lei pe luna.. Acum mi se impune sa platesc contributie la ... (vezi toată discuția)
Pfa cu angajat full time, daca mai trebuie sa plateasca contributii sociale in plus? CristiP112 CristiP112 Buna ziua, Am un PFA care in anul 2023 a realizat un profit intre 12 si 24 salarii minime brute. Pe acest PFA am un angajat care a fost plătit cu salariul ... (vezi toată discuția)
Contributii pe dobanzi bancare Anastasia gar Anastasia gar Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti cu un aspect. Pe 2023 am realizat un venit din profesia liberala sub 12 salarii minime pe an. Pe persoana fizica am niste ... (vezi toată discuția)