avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... composesorat...concesionare , vinzare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

composesorat...concesionare , vinzare teren

buna ziua...
as dori sa stiu daca composesoratele pot concesiona , inchiria sau vinde terenuri aflate in proprietatea composesoratului ?
1....in baza caror legi se poate face concesionarea , inchirierea sau vinzarea terenului , pe ce termen si care sunt demersurile ?
2...se poate construi pe terenul concesionat sau inchiriat ?
stima
multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 4 Ianuarie 2023
vlademagda67, utilizator

Alte discuții în legătură

Composesorat sangel sangel buna ziua....am o mare nelamurire in ceeace priveste un bun ( respectuv padure ) inscris in composesorat...mama mea a mostenit ca urmare a fratelui decedat o ... (vezi toată discuția)
Cum se stabileste pretul unui teren de catre primarie Buna seara ,am un teren in sectorul 1 si doresc sa-l achizitionez am mers la primarie am primit ok pentru cumparare si actele necesare ,rugamintea mea este ... (vezi toată discuția)
Conditie concesiune jon_ion jon_ion daca o curte este deja inchiriata, mai poate o terta persoana sa concesioneze o portiune din teren? am solicitat concesionarea unei portiuni pentru extindere ... (vezi toată discuția)