avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Sotia mea este momentan in concediu de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Sotia mea este momentan in concediu de ingrijire copil ...

Buna ziua,
Sotia mea este momentan in concediu de ingrijire copil de circa un an de zile. Firma unde sotia mea a lucrat se va inchide luna viitoare asa ca intrebarea este ea daca va merge mai repede la munca, bineinteles la un alt loc de munca v-a primi sau nu stimulentul de insertie?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 15:12, 4 Ianuarie 2023
Il va primi, nu trebuie sa revina la acelasi loc de munca de unde a intrat in concediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renunțare la concediul de creștere a copilului înainte de termen: poate intra în ccc celălat părinte? se primește stimulent de inserție în acest caz? ovit ovit Bună ziua! Dacă până în prezent beneficiez de concediu de creștere copil în calitatea de tată și sot...pot sa renunt la dreptul meu si sa revin la ... (vezi toată discuția)
Concediu de indemnizație creștere copil monica_14 monica_14 Buna! Am nevoie de un sfat. Anul trecut mai exact pe data de 13.11.2017(deci am până în prezent 8 luni lucrate) m-am angajat la un spital de stat. Momentan ... (vezi toată discuția)
Cic monica_14 monica_14 Buna! Am nevoie de un sfat. Anul trecut mai exact pe data de 13.11.2017(deci am până în prezent 8 luni lucrate) m-am angajat la un spital de stat. Momentan ... (vezi toată discuția)