avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... In Hotararea instantei de APEL se spune:‘Cu drept de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

In Hotararea instantei de APEL se spune:‘Cu drept de recurs ...

In Hotararea instantei de APEL se spune:‘Cu drept de recurs în termen de 30 de zile.
Cele 30 de zile se calculeaza de la:
- data Hotărârii la care minuta este pronunţată potrivit legii;
- data cand am primit plicul cu Hotararea acasa?
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat , Avocat 20:31, 4 Ianuarie 2023
Buna seara, termenul de recurs se calculeaza de la data la care ati primit plicul cu hotararea la domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Explicatii termene apel/recurs adi_2010 adi_2010 Dosar in pronuntare amanata cu o saptamana pentru concluzii scrise. Partea \"adversa\" a declarat inca din sala de judecata ne vom mai vedea si la ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala respinsa (suspendare permis) alex113 alex113 buna seara,am vazut pe site-ul InfoDosar.ro ca mi s-a respins plangerea contraventionala ,doar ca am o nedumerire. \"\"Solutia pe scurt: Respinge plangerea ... (vezi toată discuția)
Am pierdut in prima instanta plangerea impotriva unui proces-verbal de contraventie. cum procedez cu permisul florinH florinH Buna ziua, Am fost sanctionat cu suspendarea permisului si am contestat procesul verbal. Iar luna aceasta (pe 18 Oct) am vazut pe site-ul judecatoriei ... (vezi toată discuția)