avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Evacuare silita persoane cu dizabilitati
Discuție deschisă în Executare silită

Evacuare silita persoane cu dizabilitati

La multi ani, tuturor!
Sa avem un 2023 plin de realizari!

Exista vreo procedura speciala pentru evacuarea persoanelor cu dizabilitati in urma adjudecarii unui imobil executat silit?

Nu am gasit nicio info pt aceasta speta!
Persoanele detinatoare de decizie/certificat de incadrare in grad de handicap nu beneficiaza de facilitati in cazul procedurii de executare silita
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt scutiti cei cu certificat de handicap?? iulian odob iulian odob Buna ziua.Am o nelamurire si sper sa ma ajutati.La asociatia noastra , unde eu sunt administrator au venit vreo 3 persoane cu certificat de handicap si au ... (vezi toată discuția)
Drepturile minorilor cu dizabilitati lilianavirzob lilianavirzob vreau sa stiu daca familiile care au in intretinere un minor cu handicap sunt scutite de plata impozitului pe locuinta (vezi toată discuția)
Certificat grad handicap conycony conycony Buna seara Limfomul Hodgkin sau boala Hodgkin este o forma de cancer a sistemului limfatic. In speta, este vorba despre o persoana careia i s-a ... (vezi toată discuția)