avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua! În urmă cu 6 luni mi-a fost luat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua! În urmă cu 6 luni mi-a fost luat permisul pentru ...

Bună ziua!
În urmă cu 6 luni mi-a fost luat permisul pentru rezultat pozitiv de THC la drug test.
Am fost ieri să-mi plătesc analizele de toxicologie la IML, care m-au costat 252 lei. Am urmărit la ei pe site tarifele, iar prețul pe care l-am plătit coincide cu un test immunoassay. Din câte am înțeles, acest test este doar pentru urină.
M-aș putea baza că rezultatul este negativ pentru simplul fapt că nu a mai fost nevoie să-mi facă și test la sânge?(din câte am înțeles acesta este mult mai scump și se face ca o ultimă confirmare)
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:37, 5 Ianuarie 2023
Procurorul responsabil va corobora probele si poate dispune solutie sau daca apreciaza oportun ,poate solicita investigatii suplimentare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Thc la volan: testul la salivă nu reflectă ce am consumat, care pot fi consecințele? dropz1337 dropz1337 Bună ziua. Sunt un nou membru al acestei comunitati datorita experientei mele de aseara, 12 octombrie. Si anume, eram cu un amic si prietena lui in mașina ... (vezi toată discuția)
Acum 1 an de zile am fost oprit în trafic de un echipaj de la ... Cda66 Cda66 Acum 1 an de zile am fost oprit în trafic de un echipaj de la politia rutiera am fost testat cu etilotestu rezultatul a fost 0.00 polițistul mia făcut ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost retinut permisul in luna august datorita aparatului ... georges44 georges44 Mi-a fost retinut permisul in luna august datorita aparatului drog test la care am iesit pozitiv la cocaina. Mi-au fost prelevate probe de sange si nici pana ... (vezi toată discuția)