avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie limita varsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie limita varsta

Buna ziua,am nevoie de o lamurire.In data de 15.02.2023 indeplinesc conditiile de pensionare varsta standard 62 ani ,si stagiu complet de cotizare pentru pensionare.In conditiile in care doresc sa-mi continui activitatea,la acelasi angajator,sistem bugetar,ce pasi trebuie sa urmez,si daca as putea beneficia si de pensie si salar ?Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 5 Ianuarie 2023
chifor_lia, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 17:57, 5 Ianuarie 2023
Buna seara!
Vi se inchide contractul de munca actual,depuneti dosarul de pensie apoi vi se incheie un nou contract de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot beneficia de o categorie de pensie? omama omama Buna ziua,am o intrebare,socrul meu are 62 de ani din care 33 de ani si 8 luni lucrati in campul munci,doreste sa stie cum poate intra la pensie,momentan nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,doresc din motive personale sa incetez activitatea ... FloreaSV FloreaSV Buna ziua,doresc din motive personale sa incetez activitatea in campul muncii.Lucrez din 1987 fara intrerupere.Doresc sa stiu daca se poate incetarea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ce facem cu cei pensionati anticipat partial dupa ... Mavag Mavag Buna ziua! Ce facem cu cei pensionati anticipat partial dupa vechea lege? Am vechimea de 40 de ani si 6 luni. Am o penalizare de 370 lei. Dupa noua lege s-a ... (vezi toată discuția)