avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Firma vrea sa angajeze cetateni din Sri ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Firma vrea sa angajeze cetateni din Sri Lanka. Ma ...

Buna ziua. Firma vrea sa angajeze cetateni din Sri Lanka. Ma intereseaza, din momentul in care acestia obtin toatele avizele si actele necesare angajarii si sederii in Romania, ce documente trebuie sa intocmeasca firma angajatoare, adica trebuie intocmit CIM conf. Legii 283/2022, se pot declara in D112 daca nu au CNP, de asemenea in Revisal .
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:45, 5 Ianuarie 2023
Trebuie intocmit c.i.m. care se transmite in REVISAL, obtinut NIF si apoi D112.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am angajat cetateni nepalezi cu cim pe perioada nedeterminata ... YoAlle YoAlle Am angajat cetateni nepalezi cu CIM pe perioada nedeterminata . Pana reusim sa li se elibereze permisul de sedere putem obtine NIF de la ANAF chiar daca CIM ... (vezi toată discuția)
Angajat cetatean german ioanatodi ioanatodi Buna ziua , Trebuie sa angajez o persoana cu cetatenie germana care va reprezenta societatea in Germania (are domiciliu in Germania, ii fac CIM cu ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean austriac Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Doresc sa fac angajarea unui cetatean austriac. Stiu ca pentru un cetatean din UE nu e nevoie de permis de lucru, insa ca sa il introduc in ... (vezi toată discuția)