avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie concediere

daca un salariat nu semneaza decizia de concediere (desfiintare post), eu trebuie sa i-o trimit la adresa lui, cu confirmare de primire? si I.T.M. imi inregistreaza decizia fara semnatura salariatului?
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 13:33, 22 Ianuarie 2010
se poate trimite prin posta cu confirmare de primire si valoare declarata sau , cred, se poate accepta un P.V. in care sa semneze persoanele aflate de fata la momentul inmanarii deciziei salariatului.
Ultima modificare: Vineri, 22 Ianuarie 2010
ctynn, utilizator
Salariatul nu trebuie sa semneze decizia de concediere decat dupa ce aceasta este inregistrata la ITM.
Si atunci scrie pe 1 ex de decizie ca a primti un ex, semneaza si pune data.
Nu va trebuie aprobarea lui in decizie.

Deci, inregistrti decizia la ITM si apoi ii trimiteti 1 ex de decizie prin posta dar o trimiteti cu valoare adaugata ca sa puteti sa scrieti pe formular ca plicul contine decizia de concediere X.
Asa aveti dovada ca ati trimis-o si, eventual, salariatul nu a vrut s-o primeasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzare primire preaviz concediere-solutii? ContSters76351 ContSters76351 Buna ziua, Am un salariat care a refuzat sa primeasca preavizul de concediere. I l-am trimis prin posta dar inca nu am primit confirmarea de primire. ... (vezi toată discuția)
Desfiintare post salariat Vioreld Vioreld salutare. firma unde lucrez, doreste desfiintarea unui post, iar salariatul respectiv locuieste in alta localitate fata de locul in care isi are sediul firma. ... (vezi toată discuția)
Angajat plecat padicam padicam Buna ziua, Un angajat al firmei noastre nu s-a mai prezentat le servici de cateva zile. Am inceput cercetarea prealabila concedierii disciplinare pt absentele ... (vezi toată discuția)