avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, Am vandut o casa cu rezerva dreptului de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, Am vandut o casa cu rezerva dreptului de proprietate ...

Buna seara,

Am vandut o casa cu rezerva dreptului de proprietate cu rate pe 7 ani pentru cumparator. Acesta a facut o declaratie notariala cum ca nu mai poate achita ratele. Cum pot redeveni eu singura proprietara a casei? In prezent am cerut un extras de carte funciara si aparem amandoi, si eu si cumparatorul?
Cel mai recent răspuns: clahomastreet , utilizator 20:42, 8 Ianuarie 2023
cereti rezilierea contractului, si actiune in revendicare.
multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cer sfaturi cumparare apartament! me-alina me-alina care sunt obligatiile mele de cumparator la achizitionarea unui apartament? cer consiliere in legatura cu tot ce ar trebui sa stie un cumparator la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt proprietara pe o casa si acum 3 ani amdat mandat ... clahomastreet clahomastreet buna ziua, sunt proprietara pe o casa si acum 3 ani amdat mandat tatalui meu sa facace doreste in numele meu,inclusiv sa vanda. Nu am primit nici un ban , ... (vezi toată discuția)
Scoatere din indiviziune sama sama Am cumparat impreuna cu sotul meu o casa cu teren de 201 mp. inainte de a da avansul am cerut un extras CF recent, extrasul a fost scos de catre un birou ... (vezi toată discuția)