avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am și o problema și nu știu ce ar trebui sa fac. Mi ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am și o problema și nu știu ce ar trebui sa fac. Mi s-a reținut ...

Am și o problema și nu știu ce ar trebui sa fac. Mi sa reținut permisul de conducere pentru viteza 113 km în localitate , nu am avut asupra mea documentele asa ca permisul a rămas la mine , după am avut o dovada de 15 zile , au trecut acele 15 zile și din neatenție am depășit cu o zi (de fapt câteva ore ) la un filtru am fost oprit și mi sa întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis. Acel dosar împlinește aproape 3 luni și nu am nici un răspuns din partea parchetului . Întrebarea mea este după ce se va termina perioada de suspendare eu îmi pot revendica dreptul de a conduce sau va trebui sa aștept sa se finalizeze cazul .
Cel mai recent răspuns: DeeRox , utilizator 09:02, 6 Ianuarie 2023
Bună ziua!O să primiți prin poștă invitație de la parchet ,pentru a da declarații. (luați un avocat).
Ultima modificare: Vineri, 6 Ianuarie 2023
DeeRox, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere eustache cel virtuos eustache cel virtuos in luna mai am fost inregistrat de radar in afara localitatii cu viteza de 135 de km /h cu pe un sector de drum unde limita de viteza este de 80 km/ora. Mi-a ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victima b_george b_george Buna ziua . Sunt foarte confuz ... Am avut un accident destul de ciudat : Accidentul s-a produs acum 1 an si jumatate, veneam dinspre Brasov spre Bucuresti, ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața, am fost oprit de politie pe 21.08.2022 eu am ... Galma Galma Bună dimineața, am fost oprit de politie pe 21.08.2022 eu am fost depistat de aparatul radar pe raza județului Iași cu o viteza de 105 km pe ora mi s-a ... (vezi toată discuția)