avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In cazul in care contractul de munca este suspendat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In cazul in care contractul de munca este suspendat fiind in ...

In cazul in care contractul de munca este suspendat fiind in CCC , pot participa la un concurs pentru alt post in aceeasi institutie publica, mai exact, lucrez intr-un spital de stat. Care ar fi procedurile? Iar daca exista aceasta posibilitate si iau concursul,ma pot intoarce la serviciul după efectuarea CCC, sau sunt obligata sa ma întorc la data stabilita de instituție, adică, imediat după concurs? Va multumesc mult.
Ultima modificare: Vineri, 6 Ianuarie 2023
amb24a, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:35, 6 Ianuarie 2023
Puteti sa participati la concurs ..daca luati concursul, suspendati c.i.m. pe noua functie pentru CCC cu data angajarii ope noul post.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Participare concurs in concediu de crestere a copilului mira-j mira-j In situatia in care contractul de munca este suspendat fiind in CCC , pot participa la un concurs pentru alt post intr-o institutie publica? Daca da, cum ... (vezi toată discuția)
Concurs pe post - concediu de crestere a copilului dimenyedina dimenyedina Buna ziua, as vrea sa ma interesez daca pot sa ma inscriu pentru un concurspe post in timp ce ma aflu in concediu de crestere a copilului. Daca voi obtine acel ... (vezi toată discuția)
Nu vor sa ma faca functionar public fiindca am fost in ccc protopopescualina protopopescualina Poate cineva sa ma ajute si pe mine si sa-mi spuna daca e legal ce vrea sa faca tipa de la resurse umane? Eu sunt in CCC, mai am pana in aprilie, intre timp, ... (vezi toată discuția)