avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Participare concurs in concediu de crestere a copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Participare concurs in concediu de crestere a copilului

In situatia in care contractul de munca este suspendat fiind in CCC , pot participa la un concurs pentru alt post intr-o institutie publica? Daca da, cum procedez cu actele necesare angajarii la noul loc de munca (in eventualitat a in care iau concursul), trebuie sa revin din ccc la vechiul job si apoi sa fac demersurile de incetare ca sa pot face angajarea la noul job? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mira-j , utilizator 20:31, 30 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti participa la un concurs pentru alt post intr-o institutie publica.

In situatia in care sunteti admisa :
- depuneti la fostul angajator o cerere de incetare a suspendarii c.i.m. si , totodata, cu aceeasi data de incetare a c.i.m.
- la noul angajator incheiati un alt c.i.m.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cazul in care contractul de munca este suspendat fiind in ... amb24a amb24a In cazul in care contractul de munca este suspendat fiind in CCC , pot participa la un concurs pentru alt post in aceeasi institutie publica, mai exact, lucrez ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate Delia94 Delia94 Buna ziua! Daca am dat un concurs pentru un post ( la stat,) si l.am obtinut fiind in concediu prenatal si lucrand la o alta firma, cum as putea proceda pentru ... (vezi toată discuția)
Obligatiile angajatului Malina 27 Malina 27 Buna ziua! Vreau o lamurire, daca se poate, legata dr obligatiile angajatului atunci cand i se termina CCC. Sa dau exemplu situatia mea: copilul face 2ani pe ... (vezi toată discuția)