avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Ce taxe impozit achită vânzătorul acum ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Ce taxe impozit achită vânzătorul acum la contract ...

Bună ziua! Ce taxe impozit achită vânzătorul acum la contract vânzare apartament dobândit în anul 2021, și propus la vânzare cu suma de 70.000 euro?
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 11:07, 6 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
3% din pret. Adică 10.341 lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua contracte de vanzare-cumparare, un singur apartament vishy88 vishy88 Buna ziua, Dorim sa cumparam un apartament. Sunt doi proprietari dupa succesiune, cu cota parte 1/2. Proprietarii au propus sa facem doua contracte de vanzare ... (vezi toată discuția)
Am vândut in ianuarie 1 apartament pe 22 februarie am cumparat ... S&T&M2022 S&T&M2022 Am vândut in Ianuarie 1 apartament pe 22 februarie am cumparat unul mai mare (neamenajat) pe 24.02.2022 a început războiul / invazia in UA sincer vorbind ... (vezi toată discuția)
Achizitie imobil cu contract de vanzare-cumparare cu valoare mai mica decat valoare de grila rockahoolik rockahoolik Buna ziua, As dori sa achizitionez un imobil in otopeni cu suma de 70000 euro, insa am observat o problema cu actele. Imobilul a fost vandut in urma cu ... (vezi toată discuția)