avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Anulare certificat de handicap
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Anulare certificat de handicap



Mă poate ajuta cineva sa formulez cererea de contestare in instanță a anulării certificatului de handicap ?
Ultima modificare: Vineri, 6 Ianuarie 2023
silviu1958, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:23, 6 Ianuarie 2023
Bună ziua.

Ar fi indicat să vă angajați un avocat, să vă ajute în aceste demersuri, inclusiv pentru reprezentarea în fața instanței. Trebuie să fie depusă la instanța competentă, să fie motivată în drept și în fapt, în mod corect, astfel încât aceasta să aibă rezultatul dorit, or dacă apelați la un ajutor din partea unei persoane fără specializare în domeniu sau vă apucați dvs. să o formulați pe un formular tipizat, sunt șanse mari să pierdeți.

Cu stimă,
av. Hulea Ionuț-Marius
Anterior demersului in instanta de judecata care implica un termen de solutionare nedefinit,formulati contestatie impotriva deciziei de anulare certifcat medical la comisia superioara de expertiza persoane cu handicap

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! vreau sa va intreb daca exista la tribunal o instanta ... Magda Ghe Magda Ghe Buna ziua! Vreau sa va intreb daca exista la tribunal o instanta speciala pentru litigiile intre proprietari(locatari) si Asociatia de proprietari sau intre ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, În urmă cu două săptămîni, mașina mea a fost ... Andrei Mladen Andrei Mladen Bună ziua, În urmă cu două săptămîni, mașina mea a fost avariată de un copac căzut. Am dovada (procesul verbal) de la poliție, nota de ... (vezi toată discuția)
Contestatie impotriva act ad-tiv ella68lazar ella68lazar Buna ziua, In anul 2013 am formulat o contestatie impotriva unei decizii a DRV . Contestatia s-a suspendat pe durata solutionarii unui proces penal pentru ... (vezi toată discuția)