avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua,copilul meu a murit pe trecerea de pietoni ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua,copilul meu a murit pe trecerea de pietoni în Olanda ...

Buna ziua,copilul meu a murit pe trecerea de pietoni în Olanda ,procesul penal se ține în Olanda ,sunt multe omisiuni in raportul poliției ,pot strămută procesul civil în România,procesul de daune?
Condoleanțe dvs și familiei. Dumnezeu Să-l aibă în paza Sa.

Potrivit Directivei 2009/103/CE, emisă de Parlamentul European, există posibilitatea formulării acțiunii în obținerea de despăgubiri, pe teritoriul statului unde aveți domiciliul, respectiv în România.

Este recomandabil să vă angajați un avocat specializat în acțiuni în răspundere civilă delictuală, ca procesul să se finalizeze într-o manieră cât mai favorabilă și într-un termen cât mai rezonabil.

Sunt specializat în acest domeniu, de aproape 10 ani, iar sfatul meu este să mergeți pe acest drum cu un avocat potrivit, dacă doriți ca acest demers să aibă o finalitate corespunzătoare cerințelor dvs.

Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca oferta trimisa catre procuror in cadrul urmaririi ... IoanaIoanaI IoanaIoanaI Ce se intampla daca oferta trimisa catre procuror in cadrul urmaririi penale a fost respinsa? Se mai poate trimita o oferta sau care sunt urmatorii pasi in ... (vezi toată discuția)
Daune accident rutier Tolia Tolia Buna ziua. Un sfat din partea dv., daca se poate. Suntem parte civila intr-un proces cu o firma RCA, pentru obtinerea de despagubiri in urma unui accident ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! vreau sa va intreb daca exista la tribunal o instanta ... Magda Ghe Magda Ghe Buna ziua! Vreau sa va intreb daca exista la tribunal o instanta speciala pentru litigiile intre proprietari(locatari) si Asociatia de proprietari sau intre ... (vezi toată discuția)