avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce se intampla daca oferta trimisa catre procuror in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce se intampla daca oferta trimisa catre procuror in cadrul urmaririi ...

Ce se intampla daca oferta trimisa catre procuror in cadrul urmaririi penale a fost respinsa? Se mai poate trimita o oferta sau care sunt urmatorii pasi in acest proces?
Cel mai recent răspuns: IoanaIoanaI , utilizator 19:19, 5 Septembrie 2023
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va salut cu respect am fost prins sub influenta băuturilor alcoolice ... dani200389 dani200389 Va salut cu respect Am fost prins sub influenta băuturilor alcolice cu o valoare de 0,65 mg aer expirat si mi s-a întocmit dosar penal In urma analizelor ... (vezi toată discuția)
Salutare ! cum as putea sa scap mai “ușor “ de un dosar ... Marius Ynd Marius Ynd Salutare ! Cum as putea sa scap mai “ușor “ de un dosar penal întocmit pentru ART 334 Alin 4 din codul penal m-a refer ce pedeapsa as putea primi din ... (vezi toată discuția)
Daca am fost prins cu o alcolemie de 1,2 fac inchisoare? mentionez ... Almah Almah daca am fost prins cu o alcolemie de 1,2 fac inchisoare? mentionez ca nu am antecedente penale si am urmat un tratament ....fapta s-a intamplat in aug 2024.... ... (vezi toată discuția)