avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce se intampla daca oferta trimisa catre procuror in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce se intampla daca oferta trimisa catre procuror in cadrul urmaririi ...

Ce se intampla daca oferta trimisa catre procuror in cadrul urmaririi penale a fost respinsa? Se mai poate trimita o oferta sau care sunt urmatorii pasi in acest proces?
Bună seara.

În situația în care persoana în cauză nu are angajat un avocat, cel mai potrivit demers ar fi să-și angajeze un avocat, care va gestiona într-o manieră profesionistă procesul în faza de judecată, fiindcă dosarul va ajunge pe masa unui judecător, care poate dispune fie amânarea aplicării pedepsei, fie condamnarea la o pedeapsă cu închisoare (în regim de detenție sau cu suspendare).
Un avocat bun e cel mai în măsură să vă comunice care sunt pașii necesari și să efectueze toate demersurile necesare pentru ca pedeapsa primită să fie cât mai blândă.

Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare ! cum as putea sa scap mai “ușor “ de un dosar ... Marius Ynd Marius Ynd Salutare ! Cum as putea sa scap mai “ușor “ de un dosar penal întocmit pentru ART 334 Alin 4 din codul penal m-a refer ce pedeapsa as putea primi din ... (vezi toată discuția)
Delapidare 500.000 lei bună, care sunt pașii ce vor urma în ... BEATRICED BEATRICED Delapidare 500.000 lei Bună, care sunt pașii ce vor urma în vederea acuzării de delapidare a sumei de 500.000 lei? Exista posibilitatea arestului din ... (vezi toată discuția)
Dosar penal Angi Bardi Angi Bardi Buna ziua pe soțul meu l -a prins poliția conducând sub influența băuturilor alcoolice și i s-au întocmit dosar penal din februarie dar până acuma nu ... (vezi toată discuția)