avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... daca am fost prins cu o alcolemie de 1,2 fac ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

daca am fost prins cu o alcolemie de 1,2 fac inchisoare? mentionez ...

daca am fost prins cu o alcolemie de 1,2 fac inchisoare? mentionez ca nu am antecedente penale si am urmat un tratament ....fapta s-a intamplat in aug 2024.... inca nu am fost chemat la judecatorie
~ Conținut șters la cerere ~
Acum, urmeaza faza de urmarire penala iar la final se va dispune o solutie. Daca veti fi trimis in judecata si gasit vinovat, o sa fiti condamnat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va salut cu respect am fost prins sub influenta băuturilor alcoolice ... dani200389 dani200389 Va salut cu respect Am fost prins sub influenta băuturilor alcolice cu o valoare de 0,65 mg aer expirat si mi s-a întocmit dosar penal In urma analizelor ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca oferta trimisa catre procuror in cadrul urmaririi ... IoanaIoanaI IoanaIoanaI Ce se intampla daca oferta trimisa catre procuror in cadrul urmaririi penale a fost respinsa? Se mai poate trimita o oferta sau care sunt urmatorii pasi in ... (vezi toată discuția)
Salutare ! cum as putea sa scap mai “ușor “ de un dosar ... Marius Ynd Marius Ynd Salutare ! Cum as putea sa scap mai “ușor “ de un dosar penal întocmit pentru ART 334 Alin 4 din codul penal m-a refer ce pedeapsa as putea primi din ... (vezi toată discuția)