avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Va salut cu respect Am fost prins sub influenta ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Va salut cu respect Am fost prins sub influenta băuturilor alcoolice ...

Va salut cu respect
Am fost prins sub influenta băuturilor alcolice cu o valoare de 0,65 mg aer expirat si mi s-a întocmit dosar penal
In urma analizelor din sânge am avut la prima analiza 1,20 in sange, respectiv 0.91 la a doua
Întrebarea mea este in momentul de fata se mai poate dispune amanarea aplicării pedepsei
Sau se poate restitui permisul de conducere? Mulțumesc
Ultima modificare: Duminică, 3 Noiembrie 2024
dani200389, utilizator
Bună ziua.

Situația dvs. nu este tocmai ușoară, în raport de modificările legislative aduse recent.
Vă sfătuiesc să vă angajați un avocat, pentru o pedeapsă cât mai blândă.

Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare ! cum as putea sa scap mai “ușor “ de un dosar ... Marius Ynd Marius Ynd Salutare ! Cum as putea sa scap mai “ușor “ de un dosar penal întocmit pentru ART 334 Alin 4 din codul penal m-a refer ce pedeapsa as putea primi din ... (vezi toată discuția)
Daca am fost prins cu o alcolemie de 1,2 fac inchisoare? mentionez ... Almah Almah daca am fost prins cu o alcolemie de 1,2 fac inchisoare? mentionez ca nu am antecedente penale si am urmat un tratament ....fapta s-a intamplat in aug 2024.... ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru alcool la volan, redobândire permis Sebastian 1983 Sebastian 1983 Ce pedeapsa primesc , daca am fost prins in trafic sub influenta bauturilor alcoolice, am fost depistat cu 0,46 mg/ aer respirat! Si la sange 0,95 respectiv ... (vezi toată discuția)