avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Lucrez la un teatru care nu este de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Lucrez la un teatru care nu este de importanta națională. ...

Bună ziua! Lucrez la un teatru care nu este de importanta națională. Sunt de 5 ani artist plastic grad 1 cu gradație 5 (am 38 ani vechime). Este corect ca în momentul în care trec la grad 1 A sa fiu încadrată cu gradație 0 ? Având în vedere situația ce salariu ar trebui sa am începând cu ianuarie 2023 (conform legii 153)? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 22:53, 9 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este teatru de stat?
Da, este teatru de stat.
Se majoreaza cu 10% de la 01.01.2023.
Din păcate nu mi-ați răspuns la întrebarea pe care am adresat-o!
Credeți că va spune cineva exact ce salariu veți avea?

De ce nu întrebați forurile superioare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 153 mariana bogdana mariana bogdana Buna ziua. Am o nedumerire in legatura cu salariul. Sunt incadrata pe un post de artist plastic I la teatru. Am vechime maxima, deci clasa V. In momentul in ... (vezi toată discuția)
Reincadrari pe post oanaportar oanaportar Buna ziua ! Astazi, de la institituia ierarhic superioara ni s-a solicitat sa se faca reincadarile pe post ale salariatilor cf. Legii noi a salarizarii ... (vezi toată discuția)
Legea 153/2017 mariana bogdana mariana bogdana Buna ziua. Am o nedumerire in legatura cu salariul. Sunt incadrata pe un post de artist plastic I la teatru. Am vechime maxima, deci clasa V. In momentul ... (vezi toată discuția)