avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... legea 153/2017
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

legea 153/2017

Buna ziua.
Am o nedumerire in legatura cu salariul.
Sunt incadrata pe un post de artist plastic I la teatru.
Am vechime maxima, deci clasa V.
In momentul in care m-am angajat, salariul meu era mai mic decat decat salariul de pictor II (mentionez ca avem aceleasi studii, aceeasi vechime si facem aceeasi munca).
Ca urmare a cresterilor salariale operate de la 1 ianuarie 2018, diferenta a crescut in favoarea pictorului.
In legea 153, in anexa III, salariul artistului plastic este mai mare decat salariul pictorului.
Va rog sa imi spuneti daca si cum se poate reglementa aceasta situatie fiindca ma simt nedreptatita.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:54, 12 Februarie 2018
Sesizati ordonatorul principal de credite sau Ministerul Muncii..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 153 mariana bogdana mariana bogdana Buna ziua. Am o nedumerire in legatura cu salariul. Sunt incadrata pe un post de artist plastic I la teatru. Am vechime maxima, deci clasa V. In momentul in ... (vezi toată discuția)
Salariu functionar public-consilier asistent LIA VRANCEANU LIA VRANCEANU Buna ziua. Avand in vedere prevederile Legii nr. 153/2017,privind salariile bugetarilor ,va rog sa ma lamuriti si pe mine ,cum se calculeaza salariul unui ... (vezi toată discuția)
Modificarea vechimii si a salariului unui functionar public de conducere in anul 2011 iionita_30 iionita_30 Se poate modifica salariul de baza unui functionar public de conducere in anul 2011 daca acesta implineste vechime 20 ani? (vezi toată discuția)