Bună ziua ! În lateralul locuinței mele se afla un teren care a avut o casă care sa dărâmat in timp rămânând terenul gol
.Pe acest teren sa făcut o sosea de 4 benzi care face legătura cu o imens teren agricol pe care sa construit un imens parc industrial.Pe aici având acces sute de tiruri zilnic și mașini de toate felurile.In concluzie am primit un aeroport auto pe lângă casă fără să mă întrebe nimeni dacă se poate trai. Este legal sa faci o asemenea sosea pe lângă casa cuiva din moment ce tu ai avut o casă vecina cu tine și nu o șosea. Va mulțumesc !
se poate dispune prin HCl ca un teren sa fie transformat in strada, din motive de interes public.
luand in calcul ca acolo s-a construit o intreaga activitate economica, s-au creat locuri de munca si implicit primaria primeste bani din asta, nu vad dece nu.
dvs puteti face plangere de zgomot si primaria poate decide, sau nu, la montarea unor panouri fonice.
dar din exp proprie, vibratiile va deranjeaza, nu zgomotul.
Va mulțumesc de răspuns, dar un parc de o asemenea mărime cred ca nu se construiește în localitate. Am fost prin mai multe tari am văzut asa ceva dar erau în afara localităților.Dar noi suntem România !