avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Un individ a postat poza mea cu numele si faptul ca ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Un individ a postat poza mea cu numele si faptul ca plec de acasa ...

Un individ a postat poza mea cu numele si faptul ca plec de acasa cu zilele lasandu-mi fiul in casa de 14 ani nesupravegheat, m-a facut curva la postare. Il pot da in judecata? Am postarile salvate.
La ce fapta se incadreaza?
Cel mai recent răspuns: camelian , utilizator 16:27, 6 Ianuarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comentarii jignitoare pe facebook Adriana daniela Ciobanu Adriana daniela Ciobanu Buna ziua.Am fost jignita in toate feluriile de fostul concubin pe fb lui personal(pe pagina lui).nu o singura data..de mai multe ori. unde ma pot adresa?si la ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios leorot leorot Buna seara, Intr-o fituica de scandal, publicata online si avand si distribuire pe facebook, s-a scris despre mine un articol compus doar din minciuni ... (vezi toată discuția)
Probleme la școală clasele i - iv marcadrian marcadrian Bună, am postat pe rețeaua de socializare facebook niște poze cu toaletele școli într-o stare deplorabilă, iar situația degenerat putin cu amenințări ... (vezi toată discuția)