Un individ a postat poza mea cu numele si faptul ca plec de acasa cu zilele lasandu-mi fiul in casa de 14 ani nesupravegheat, m-a facut curva la postare. Il pot da in judecata? Am postarile salvate.
La ce fapta se incadreaza?
Desigur că aveți posibilitatea atât de a formula plângere penală împotriva acestuia, cât și de a formula o acțiune civilă în răspundere civilă delictuală. În ceea ce privește plângerea penală, din ce spuneți dvs., la o primă vedere, pot identifica infracțiunile de „violarea vieții private” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”. În ceea ce privește acțiunea civilă, sunt încălcate dreptul la viață privată, dreptul la demnitate și onoare, dreptul la imagine/reputație.
Vă recomand, totuși, să apelați la serviciile unui avocat, pentru efectuarea acestor demersuri, întrucât ambele acte trebuie întemeiate în drept și în fapt, în mod corect, pentru ca rezultatul să fie cel dorit de către dvs.
Denunt calomnios
leorot
Buna seara,
Intr-o fituica de scandal, publicata online si avand si distribuire pe facebook, s-a scris despre mine un articol compus doar din minciuni ... (vezi toată discuția)