avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme la școală clasele I - IV
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme la școală clasele I - IV

Bună, am postat pe rețeaua de socializare facebook niște poze cu toaletele școli într-o stare deplorabilă, iar situația degenerat putin cu amenințări ca mergem in instanță, bine nu ma sperie lucrul acesta dar aș vrea să știu dacă este vrun termen legal în care mă poate trimite în judecată? Și dacă trebuie sa-mi sun un avocat. Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: marcadrian , utilizator 20:36, 10 Iunie 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un individ a postat poza mea cu numele si faptul ca plec de acasa ... camelian camelian Un individ a postat poza mea cu numele si faptul ca plec de acasa cu zilele lasandu-mi fiul in casa de 14 ani nesupravegheat, m-a facut curva la postare. Il ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,copilul meu a murit pe trecerea de pietoni în olanda ... Raluca Nanu Raluca Nanu Buna ziua,copilul meu a murit pe trecerea de pietoni în Olanda ,procesul penal se ține în Olanda ,sunt multe omisiuni in raportul poliției ,pot strămută ... (vezi toată discuția)
Imaginea in societate Lungu Cosmin Lungu Cosmin Buna ziua! De ceva timp am o problema cu o persoana minora (16 ani) care îmi defăimează imaginea in colectivitate. Inventează povesti false despre mine in ... (vezi toată discuția)