Montare apometrele cu unde radio(wi-fi)
In luna Septembrie 2022, cu acordul AG a proprietarilor unde am hotarat montarea de apometre cu transmisie radio, ceia ce sa si intamplat, cu exceptia a doua apartamente care nu doresc montarea.
O persoana(apartament) are montate apometre in regim propriu de nu stiu cati ani iar celalalt locatar(apartament) nu are apometre deloc.
S-a ajuns la aceasta decizie datorita faptului ca nu se declara indexii corecti sau unele erau blocate, fapt demonstrat la montarea celor Wi-fi, iar noi cei care aveam apometre fuctionale si declaram corect, plateam diferenta de necorcondanta mare, fapt pentru care noi locatarii am cerut-o administratiei, s-a facut sedinta si toti prezenti au fost de acord, inclusiv persoana care nu are montat apometru.
Bineinteles ca s-a vazut din prima luna ca noi cei corecti am avut dreptate, adica consumul nostru a ramas acelasi si la alte persoane, consumul a crescut considerabil.
Intrebarea mea este:
Ce putem face legal ca si celelalte 2 apartamente sa-si monteze apometre wi-fi, cum am hotarat si montat 21 din 23 apartamente din bloc?
Persoana care nu are apometru deloc a fost de acord la sedinta, pentru ca pretul a fost foarte convenabil 125 lei/apometru + 2 lei/luna/apometru citirea lor dar, cand au ajuns firma care s-a acupat cu montajul, au descoperit ca nu are montat deloc si ia comunicat ca nu pot monta apometrele 2 la numar, la acelasi pret si daca doreste ei pot monta doar ca sunt costuri suplimentare.
Firma respectiva le-a comunicat tariful, a ramas sa discute cu familia si sa-i contacteze, ceia ce nu sa intamplat.
Deci ce putem face noi locatarii, pentru ca administrtia e ca si cand nu ar exista?
Multumesc anticipat si imi cer scuze pentru atatea detalii.
Cel mai recent răspuns:
ynocentta , utilizator
11:15, 7 Ianuarie 2023