avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Acuzatie falsa referitoare la contor gaz! Buna ziua! ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Acuzatie falsa referitoare la contor gaz! Buna ziua! In 2021 au venit cei de la gaze sa schimbe contorul. ...

Buna ziua! In 2021 au venit cei de la gaze sa schimbe contorul. Nu am fost atenta ca pe procesul verbal ei au scris: "capacul este crapat, preluat pentru analiza tehnica". Nu m-am putut prezenta la aceasta analiza. Ulterior am primit o scrisoare sa ma prezint pentru rezolvare amiabila. La discutie a reiesit ca s-a "umblat" la contoar si ca trebuie sa platesc 8000 de lei, daca nu merg in instanta. Am facut cerere sa imi prezinte raportul acestei analize la care nu am participat in 2021. Inca nu am primit nimic. Acum, 2 ani mai tarziu sunt chemata la politie pentru declaratie in dosar penal. Ce ma sfatuiti? Cum pot sa demonstrez ca EU NU AM UMBLAT la contor?
Cel mai recent răspuns: Dupre , utilizator 08:05, 8 Ianuarie 2023
Contorul de gaz unde se afla? Nu pe casa scarilor?
In aceste conditii oricine putea sa-l loveasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inlocuire contor gaz, probleme nahi nahi buna seara.acum o luna am fost sunat de un reprezentant al agentiei de furnizare a gazelor naturale,pt a schimba contorul de gaz. M am prezentat la data la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o mare problema la gaze, furnizorul mi-a schimbat ... preda rozalia preda rozalia Buna ziua, am o mare problema la gaze ,furnizorul mi-a schimbat contoarul si mi-a spusca acesta ar avea o problema , adica eu am umblat in interiorul ... (vezi toată discuția)
Contor gaz "intepat" ContSters262483 ContSters262483 Buna ziua, o problema am daca ma putei ajuta Am fost contactat de firma de gaze ca contorul este intepat adica a gasit in contor o gaura si ca sa le platesc ... (vezi toată discuția)