avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Locuiesc in București la casă și în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Locuiesc in București la casă și în curte sunt ...

Bună ziua. Locuiesc in București la casă și în curte sunt crescuți doi vișini sălbatici chiar pe traseul instalației de canalizare, apă pluvială și menajeră, hazna, apometru. Trebuie înlocuite tuburile de scurgere, deci trebuie să săp pe acest traseu. In plus, vișinul din față răsare chiar de lângă gardul vecinului și a crescut înclinat la aproape 45 grade. Coroana lor a ajuns la etajul 1 și crengile bat in ferestre și tencuială. In plus, printre crengile unuia trec cablurile de telefon și TV. Am nevoie de autorizații de la primărie să tai pomii? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:49, 7 Ianuarie 2023
In cererea pentru autorizare sapatura, mentionati situatia cu arborii care trebuie taiati, altfel nu se poate sapa si remedia canalizarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiltrare apa hazna pe terenul meu. Dumitru19 Dumitru19 Buna ziua, De aproape un an am achizitionat un imobil. Saptamana trecuta am sesizat ca pe terenul meu a aparut apa urat mirositoare,putin colorata, chiar la ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii de curte: cum le pot desființa legal canalizările făcute pe terenul meu? ContSters441080 ContSters441080 Buna ziua, as dori sa stiu ce solutii legale exista pentru urmatoarele situatii: 1. vecinul din laterala casei mele isi deverseaza apa menajera intr-o ... (vezi toată discuția)