avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Infiintare club moto
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Infiintare club moto

Salut! Mai multi motociclisti ne-am imprietenit si am vrea sa formam un club moto. Vrem sa inchiriem o locatie (sau sa cumparam), s-o branduim si s-o facem locul oficial de intalnire. Vrem sa introducem ulterior si o contributie financiara, ca un membership lunar/anual, insa vrem sa oferim oricui posibilitatea de a ne sustine financiar activitatea, nu neaparat membrilor. Dar, intai trebuie sa infintam clubul. Ce trebuie sa facem?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 15:55, 9 Ianuarie 2023
Buna ziua, trebuie sa infiintati o asociatie non-profit. Infiintarea asociatiei se face la Judecatorie, dupa intocmirea unui set de acte prevazute de legislatia in vigoare in domeniu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare club sportiv sau asociatie transtravel_as transtravel_as buna ziua , in contextul afirmatiei din ,, GHID INFORMATIV DE ÎNFIINŢARE A STRUCTURILOR SPORTIVE ,, conform careia ,,Cluburile sportive pot ... (vezi toată discuția)
Infiintare fan club sportiv in romania lori_ultras lori_ultras Buna seara , am si eu nevoie de cateva informatii daca doriti sa ma ajutati. Impreuna cu cativa prieteni , doresc sa infiintez un fan club romanesc al unei ... (vezi toată discuția)
Donatie razvan020 razvan020 Salutare, Am un Club de masini si doresc sa vand produse personalizate cu acest club doar ca nu am firma si nici nu vreau sa imi bat capul cu asociatia, ... (vezi toată discuția)